Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων στο Σέλινο

Την Παρασκευή  16 Ιουνίου 2023 οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Παύλος Πολάκης και Γιώργος Πετράκης επισκέφτηκαν περιοχές του Νομού Χανίων και συνομίλησαν με κατοίκους. 

Στις 11:30 ξεκίνησαν από το χωριό Σέμπρωνα του Δήμου Πλατανιά  και συνέχισαν  σε όλα τα χωριά του Αντολικού Σελίνου στον άξονα ως την Σούγια και από εκεί με στάση στο Ροδοβάνι ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στην Κάντανο  στις 19:30 με την προσθήκη της υποψήφιας Βουλευτού κυρίας Βάλιας Βαγιωνάκη.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές έθεσαν το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, τόνισαν την σημασία της ανατροπής των συσχετισμών και ανέλυσαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

 Στην κεντρική ομιλία στην  Κάντανο απαρίθμησαν το μεγάλο έργο που έγινε  στο Δήμο Καντάνου -Σελίνου κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.   με τους δύο Βιολογικούς σε Παλαιόχωρα και Σούγια, τον  δρόμο Παλαιόχωρας- Κουντούρας, τη χρηματοδότησης μελετών της δεύτερης λιμνοδεξαμενής, την ανακαίνιση του Πωλιουδοβάρδειου με την προσθήκη και δύο διαμερισμάτων για στέγαση των γιατρών, την ενίσχυση σε ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμό του Κ.Υ. Καντάνου και σειρά άλλων . Αυτό το έργο συγκρίνετε είπαν οι υποψήφιοι  με την σημερινή κατάσταση της απαξίωσης των δομών Υγείας με την υπολειτουργία του Κ.Υ. την υποβάθμιση των σχολείων και την υποχρηματοδότηση του Δήμου. Ποιο έργο που δεν είχε χρηματοδοτηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ έγινε στην περιοχή σας τα τελευταία τέσσερα χρόνια;

Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν πολύ θετική και εξέφρασαν την επιθυμία τους να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και να μην  επιτρέψουν να αλλοιωθεί η προοδευτική παράδοση του Νομού και  της περιοχής τους. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί